Loopbaanworkshops

Intensmens biedt doorlopend creatieve loopbaanworkshops die gericht zijn op bewustwording en talentontwikkeling:

22 mei 2019 09:30 - 12:00
06 september 2019 09:30 - 12:00

ACTUEEL:

DE VOLGENDE LOOPBAANWORKSHOP IS OP WOENSDAG 6 MAART 2019 VAN 9.30-12.00 UUR IN HENGELO (uitloop naar 12.30 uur is mogelijk afhankelijk van de grootte van de groep). 

“ONTWERP JOUW IDEALE WERKDAG”

Wil je meer informatie en je aanmelden voor deze workshop?

Voor €47,- krijg je een hele leuke en boeiende ochtend. En als bonus ontvang je een waardebon voor een gratis loopbaanconsult t.w.v. 97,= euro 

AGENDA LOOPBAANWORKSHOPS 2019

AGENDA LOOPBAANWORKSHOPS 2019

DE KRACHT VAN DE BEELDTAAL

DE TIJDEN ZIJN VAN 9.30 TOT 12.00 UUR

  • woensdag 6 maart 2019: Ontwerp jouw ideale werkdag
  • vrijdag 12 april 2019: Wat geeft je energie?
  • woensdag 22 mei 2019: Ontwerp je ideale werkdag
  • vrijdag 6 september 2019: Wat geeft je energie
Wil je op de hoogte gehouden worden van ontwikkelingen binnen Intensmens en andere workshops?

Dan kun je je hier aanmelden voor mijn nieuwsbrief. 

Een aantal reacties van cursisten:

Hanneke laat je je eigen plan maken en zorgt er vervolgens subtiel maar duidelijk voor dat je je er aan houdt wat erg veel rust geeft. Dat vond ik zeer prettig en had ik nodig. Haar grote betrokkenheid en bereidheid zijn fantastisch. Ze laat je ongedwongen kennis maken met zaken die buiten je comfortzone liggen wat weer kansen biedt. Hanneke, bedankt voor je begeleiding!

Colinda in het Veld, Oedeemtherapeut en leerkracht basisonderwijs

Al jaren liep ik met de wens: “iets creatiefs doen met mensen”. Maar ja een vaste baan in het speciaal onderwijs geef je toch niet zomaar op? Via mijn werkgever kwam ik bij Hanneke die mij op creatieve en doeltreffende manier mijn dromen hielp visualiseren en waarmaken. Ik heb inmiddels een goedlopend tekenatelier waar ik tekenlessen geef aan jong en oud. En ja, ik werk nog steeds een paar dagen in het speciaal onderwijs, maar nu als tekendocent, gedetacheerd vanuit mijn werkgever, nadat deze zag dat ik in mijn kracht ben gaan staan doordat ik mijn dromen heb gevolgd. Hanneke bedankt, ik weet niet of ik zonder jouw hulp de moed zou hebben gehad deze stap te maken.

Ilona Schuurman-Hemmen, www.tekenenmetgevoel.nl

Het gaat heel goed met mij. Na al het invallen ben ik nu sinds januari weer aan het werk op een basisschool. Ik mag na de zomervakantie blijven en krijg zelfs een vast contract bij OPOA. Ik heb veel sollicitatiebrieven verstuurd en door jouw tips vaak uitgenodigd voor een gesprek. Ik ben niet altijd naar het gesprek gegaan want de banen waren leuk, maar de afstand te groot. Maar nu dus aan het werk in Almelo. Ik heb toen 2 super leuke en nuttige dagen gehad en je ziet de aanhouder wint. Ik ben natuurlijk niet meer de jongste leerkracht , maar toch weer aan het werk!

Wilma, Leerkracht basisonderwijs

Ik heb je workshop als heel inspirerend ervaren. Je analyse heeft me geraakt en aan het denken gezet. Leuk je te leren kennen!”

Ellen, werkzaam in de zorg