GRATIS WORKSHOP: HOE ESSENTIELE OLIEN JE LEVEN KUNNEN VERANDEREN

Altijd al een fan geweest van lekkere geurtjes en overtuigd van de kracht van moeder aarde ? Een kans om GRATIS kennis te maken met de heerlijke essentiële oliën van DoTerra op:

ZONDAG 16 JULI  2017: VAN 10.00-12.30 UUR 

Op een heerlijke locatie buiten in de natuur en bij slecht weer kunnen we naar binnen aan de: Demmersweg 6, 7608 RB, Almelo

Als coach werk ik ook met de DoTerra essentiële oliën in mijn praktijk om mijn klanten optimaal te kunnen ondersteunen. Ik ga je meer vertellen over deze geweldige oliën en de werking ervan.

 

WAAROM ESSENTIELE OLIEN ?

Dagelijks hebben we te maken met emoties. Die kunnen ons alle kanten op trekken, richting vermoeidheid, irritatie, stress, verlies van focus, enzovoort. Je verlangt naar een rustmoment of een reset. Hoe heerlijk is het balans te vinden gedurende de dag. Essentiële oliën kunnen ons daarin ondersteunen. Ook ter voorbereiding op een drukke dag kun je ’s morgens beginnen met een heerlijke samengestelde olie, ze zijn vaak zo heerlijk dat je ze kunt gebruiken als parfum. Tijdens je dag kun je ze inzetten wanneer je maar wilt en aan het einde van de dag om te ontladen of ’s avonds heerlijk te kunnen slapen.

WAAROM DOTERRA ?

Met het merk DoTerra (van de aarde) heb ik die oliën gevonden die ik zocht in de beste (therapeutisch geteste) kwaliteit. Het is een prachtig bedrijf, met miljoenen gebruikers over de hele wereld, die meer dan fair trade werkt. Ook belangrijk als je bewust en natuurlijk wilt leven. De olieen zijn puur en bevatten geen toevoegingen. Elk flesje wordt getest op kwaliteit en werkzaamheid. www.doterra.com

Wat krijg je als je komt  ?

– informatie over DoTerra als bedrijf en de essentiële oliën van DoTerra;
wat is het en hoe kun je het inzetten in je dagelijkse leven.
– een heerlijke geurbeleving en ervaring met deze oliën
– een goodie bag met een paar samples essentiële oliën.
– loterij: je kunt gratis ITOVI scan winnen om te bepalen welke oliën bij jou passen
– de mogelijkheid om een flesje Wild Orange van 5 ml te kopen voor 5 euro met de informatie hoe je dit kunt toepassen of je kunt een introductiekit lavendel, citroen en pepermuntolie kopen/bestellen voor 20 euro.

 

Wil je eerst meer weten ?

Bel naar: 06 17811733 of info@intensmens.nl

WIL JE JE DIRECT AANMELDEN ?  Dat kan HIER !