Privacy statement

BESCHERMING PERSOONSGEGEVENS

Intensmens
www.intensmens.nl
24 oktober 2018

Wij nemen de privacy van persoonsgegevens zeer serieus. Intensmens.nl zal je persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Wij verwerken persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor ze zijn verstrekt en in overeenstemming met de Algemene Verordening Gegevens Bescherming (AVG) en de Telecommunicatiewet. Intensmens is de verwerkingsverantwoordelijke voor de verwerking van jouw persoonsgegevens in de zin van de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

OVER ONS
Intensmens wordt beheerd door Hanneke Wiefferink, loopbaancoach.

Onze gegevens zijn: www.intensmens.nl postadres: Wessex 41, 7551 KB Hengelo bezoekadres: Oosterveldsingel 19d, 7558 PJ Hengelo KvK: 8178980

WELKE GEGEVENS VERZAMELEN WE?
Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis dienst/product of workshop en/of coachtraject, een contactformulier hebt ingevuld, een aankoop hebt verricht of andere aanvragen doet voor één van onze
producten en/of diensten, zal aan jou gevraagd worden je gegevens in te vullen. Wij verwerken alleen de gegevens die je zelf aan ons verstrekt. Dit kunnen de volgende gegevens zijn:
• Voor- en achternaam
• E-mailadres
• Telefoonnummer
• Straat en huisnummer
• Postcode en woonplaats

HET CURRICULUM VITAE
Als je je aanmeldt voor een vrijblijvend intakegesprek wordt gevraagd of je een CV wilt mailen of dat je deze mee wilt nemen naar het gesprek. Er zijn een aantal redenen waarom we dit opvragen, nl:
• Omdat het doorgaans over een loopbaanvraag gaat, kunnen we snel zien wat je werkervaring en opleidingsachtergrond is. Dat komt ten goede van het intakegesprek wat daardoor effectiever en efficiënter kan verlopen.
• Na het gesprek word je CV verwijderd uit onze bestanden/computer.
• Als je besluit om een loopbaantraject te starten, bewaren we je CV voor de duur van het traject.
• Tijdens het traject is je CV een belangrijke tool om het werk te kunnen krijgen wat je wilt. Het CV komt aan de orde als een mogelijk verbeterpunt en kan het een opdracht worden dat je leert hoe je je CV kunt verbeteren. Daarvoor is het belangrijk dat we kunnen zien hoe je CV is opgemaakt, voordat je met het traject begon. Ook helpen we concreet door je suggesties te geven in het CV document wat je kunt verbeteren.
• Na het traject word je CV verwijderd.

OFFERTES EN RAPPORTAGES
Voor het kunnen opstellen van offertes en rapportages kan het nodig zijn dat we persoonsgegevens nodig hebben om te vermelden in de offerte en rapportages, omdat het persoonsgebonden documenten betreft. Veelal worden offertes naar werkgevers verzonden en zal Intensmens in de offerte jouw naam en achternaam, functie, werktijdfactor en werklocatie vermelden.
In de rapportages wordt vermeld dat je instemming moet verlenen voordat deze naar je werkgever verzonden mogen worden. Ook krijg je de mogelijkheid om de gegevens in de rapportages te wijzigen, weliswaar naar waarheid, maar je krijgt ook de mogelijkheid om gegevens te verwijderen als je niet wilt, dat je werkgever hiervan op de hoogte is. Jij bent altijd als eerste in het bezit van een voorstel of rapportage wat na jouw instemming verzonden wordt naar je werkgever. Als ik van mening ben dat je de rapportage niet naar waarheid hebt gewijzigd, kan het zijn, dat ik voorstel dat je zelf een verslag maakt en deze naar je werkgever opstuurt. Ik zal dan in dit geval geen rapportage naar je werkgever opsturen. Jij ontvangt te allen tijde het voorstel/rapportage wat naar je werkgever wordt verzonden via email. Als het gaat om een particulier traject gaat alle informatie rechtstreeks naar jou en gaat er geen informatie naar je werkgever of andere instanties.

MET WELK DOEL GEBRUIKEN WE DE PERSOONSGEGEVENS?
De gegevens worden verzameld en opgeslagen voor de volgende doeleinden:
• Je voornaam en e-mailadres gebruiken we voor het verzenden van commerciële nieuwsbrieven en retargeting voor Facebook advertenties. We doen dit alleen met de gegevens die we verkregen hebben via het downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn.
• Je voornaam, e-mailadres en telefoonnummer die je invult bij een formulier voor een offerteaanvraag en contactformulier, worden gebruikt om een offerte te kunnen maken en/of te antwoorden op de contactaanvraag. We slaan deze gegevens op in Autorespond (dat is een emailprogramma waarmee we nieuwsbrieven en mailings kunnen verzorgen) en zullen je hier éénmalig een e-mail sturen om toestemming te vragen om te voldoen aan de Wet AVG. Bij geen toestemming worden deze gegevens aan het einde van elke maand verwijderd. Op de desbetreffende formulieren staat dit ook aangegeven.
• Je voornaam, achternaam, mailadres en mobiele telefoonnummer gebruiken we voor het aanmaken van een gebruikersaccount in www.onlineafsprakenplanner.nl. Dit heeft als doel dat je zelf je afspraken kunt beheren en ik je uitnodigingen kan sturen als het gaat om een nieuwe afspraak of het annuleren van een afspraak. Na het traject worden je gegevens verwijderd.
• Je voornaam en mailadres gebruiken we voor het aanmaken van een persoonlijk account in www.pluform.com. Pluform is een platform waarin Intensmens (jouw persoonlijke coach) met jou communiceert over de opdrachten die uitgevoerd worden tijdens het loopbaantraject. Dit is een beveiligde omgeving en voldoet aan de AVG-wetgeving. Na het traject wordt het account gesloten en stopt de communicatie tussen Intensmens en met jou als coachklant. Je kunt als coachklant nog 2 jaar bij de informatie en je gegevens als je inlogt. Daarna wordt het door Pluform opgeschoond. https://www.pluform.com/privacy-beleid/.

JOUW GEGEVENS OP INTENSMENS.NL
Wanneer je bent ingeschreven voor onze nieuwsbrief, een download hebt aangevraagd, je hebt aangemeld voor een gratis (online) workshop, test en/of training, een contactformulier hebt ingevuld of een aankoop hebt verricht en in de toekomst geen e-mail van ons wilt ontvangen, kun je je ten alle tijde weer uitschrijven door middel van de link onderaan de e-mail of door contact met ons op te nemen. Je e-mailadres wordt meteen uit ons bestand verwijderd en zal niet worden bewaard. Je persoonsgegevens worden opgeslagen in ons e-mailsysteem en dit gaat via de servers van Autorespond. De servers van Autorespond zijn gevestigd in Nederland. Jouw gegevens kunnen dus worden doorgegeven, opgeslagen en verwerkt in de Nederland. Meer informatie over het privacybeleid van Autorespond vind je hier. Daarnaast delen wij gegevens, die we verkregen hebben via het aanvragen van een gratis workshop/training, met Facebook om zo advertentiedoelgroepen te maken. Meer informatie over het privacybeleid van Facebook vind je hier. Jouw gegevens kunnen door Facebook ook worden doorgegeven naar de Verenigde Staten. Ook deze doorgifte van gegevens gebeurt op grond van het EU-VS Privacy Shield Framework. Meer informatie over de doorgifte van gegevens naar de Verenigde Staten door Facebook vind je hier.

INTENSMENS SHOP
(nog niet van toepassing. Is in ontwikkeling, ws start in 2019) Wij gebruiken de door jou aangeleverde gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Wij zullen je gegevens niet aan derden verkopen en/of verstrekken. Je gegevens zullen uitsluitend aan derden ter beschikking worden gesteld indien zij betrokken zijn bij het uitvoeren van je bestelling. Bij een betaling in de Intensmens.nl webshop word je voor de transactie altijd verwezen naar de website van een zogenaamde Payment Processor door middel van een beveiligde verbinding. Je betaalgegevens (creditcardnummer, Paypal login of Ideal gegevens) worden niet doorgegeven aan onze servers en worden dan ook door Intensmens.nl niet opgeslagen. De enige gegevens die wij opslaan zijn:
• Voor – en achternaam Om jouw bestelling te leveren aan de juiste persoon
• Adres, postcode en woonplaats Dit adres gebruiken wij voor de correcte levering van jouw bestelling
• Telefoonnummer Mochten wij je willen informeren over je bestelling of op het laatste moment gewijzigde informatie over je training doorgeven dan doen wij dit op bepaalde momenten ook telefonisch. Dit is nooit verplicht om in te vullen.
• E-mailadres Bij elke bestelling ontvang je van ons, zodra wij je bestelling ontvangen hebben, een bevestiging en factuur per e-mail. Indien het een bestelling is die wordt verzonden zal PostNL (en/of MyParcel) uit onze naam een e-mail sturen met de track & trace code.
• IP-adres Jouw ip-adres wordt bij het plaatsen van je bestelling opgeslagen om misbruik bij betaling te herkennen. Indien je een transactie start en deze wordt niet afgerond, worden je transactiegegevens (naam, adres, e-mail en IP) aan het einde van deze maand verwijderd van onze server.

BEVEILIGING PERSOONSGEGEVENS
Wij hebben passende technische maatregelen genomen om persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of andere vormen van onrechtmatige verwerkingen. Deze maatregelen, waaronder versleuteling middels een SSL-certificaat en two factor authentication, zorgen voor een beveiligingsniveau dat past bij de gegevens die wij verwerken.

GOOGLE ANALYTICS
Ook door onze statistiekenpakket, Google Analytics, worden cookies geplaatst. Wij willen graag weten hoe onze bezoekers de website gebruiken
en hoeveel mensen maandelijks onze website bezoeken, zodat we het gebruik van de website kunnen optimaliseren. Wij willen natuurlijk niet dat je ongewenst gevolgd wordt, echter willen wij jou zo goed mogelijk van dienst zijn en daarvoor hebben we goede statistieken nodig. Bij Google Analytics wordt de informatie zo goed mogelijk geanonimiseerd. Jouw IPadres wordt nadrukkelijk niet gebruikt. We kunnen je daarom niet persoonlijk herleiden. Meer informatie over het beleid van Google Analytics vind je hier.

SOCIAL MEDIA
Wij willen het voor jou graag zo makkelijk mogelijk maken om de content van onze website te delen via Social Media. Dit kan onder andere door middel van Social Media (share) buttons. Van de volgende Social Media Platforms hebben wij de buttons geplaatst. Lees de privacyverklaringen van de respectievelijke Social Media platforms om te weten hoe zij omgaan met privacy. Hieronder vind je de verschillende privacy verklaringen: Facebook Instagram YouTube LinkedIn Pinterest

LINKS
Op onze website kun je links naar externe websites aantreffen. Door op een link te klikken ga je naar een website buiten Intensmens.nl om. Het kan zijn dat deze externe websites gebruik maken van cookies. Graag verwijzen wij hiervoor naar de cookie- of privacyverklaring van de betreffende website. PRIJSVRAAG Als je meedoet aan een actie of prijsvraag, vragen wij je naam, adres en emailadres. Zo kunnen we de actie uitvoeren en de prijswinnaar(s) bekendmaken. Je hoort dan van ons of je gewonnen hebt en zonder deze gegevens is dat niet mogelijk. Ook meten wij zo de respons op onze reclameacties.

NIEUWSBRIEVEN
Je kunt je aanmelden voor onze verschillende nieuwsbrieven. Zo blijf je op de hoogte van onze aanbiedingen, acties en ons nieuws. We hebben algemene en persoonlijke nieuwsbrieven. De persoonlijke nieuwsbrieven stellen we samen op basis van je gegevens, zoals eerdere bestellingen of downloaden van gratis documenten en het aanvragen van gratis workshops/trainingen, niet met gegevens die via onze contact- of offerteformulieren binnengekomen zijn. Dat maakt de nieuwsbrief interessanter voor je. Je krijgt een e-mail over je bestelling, factuur en de producten die je bij ons koopt. We mailen je onze reactie wanneer jij ons jouw mening hebt laten weten. Wil je geen nieuwsbrieven van ons meer ontvangen, meld je dan af via de link onderaan de nieuwsbrief zelf of neem contact op via ons e-mailadres.

TESTIMONIALS
We zijn dol op testimonials. Door je ervaringen te delen, geef je anderen een nóg beter beeld van een product of dienst. Wil je een review schrijven, kies dan zelf of je persoonlijke gegevens of je naam zichtbaar mag zijn voor andere bezoekers en of wij over je review contact met je op mogen nemen. Wij houden bij wie welke review schrijft.

KLANTENSERVICE
Je kunt op verschillende manieren contact met ons opnemen. Facebook, Twitter, LinkedIn, chatten, mailen, bellen. Deze gegevens worden via contactmomenten bijgehouden in ons Autorespond systeem. Zo kunnen wij onze klantenservice op een hoog niveau houden en hebben jouw gegevens direct bij de hand.

ACCOUNT ONLINE LEEROMGEVING (ledenwebsite Intensmens)
In jouw online leeromgeving account van Intensmens staan jouw persoonlijke gegevens. Naam en inloggegevens. Handig, dan hoef je deze gegevens niet elke keer opnieuw in te voeren. Deze gegevens hebben wij nodig om te zorgen dat jij de juiste online training kunt volgen en toegang krijgt tot de online leeromgeving.

BEWAARTERMIJN
Wij bewaren je gegevens niet langer dan noodzakelijk voor het doel waarvoor ze zijn ontvangen. Wanneer jij je uitschrijft voor onze e-mails,
zullen je persoonsgegevens uiterlijk aan het eind van de desbetreffende maand uit het systeem worden verwijderd. De gegevens in ons boekhoudsysteem Twinfield bewaren we tenminste 7 jaar, onder andere om aan al onze wettelijke verplichting te voldoen. Deze gegevens worden binnen 1 jaar na het verlopen van deze verplichting door ons verwijderd. De bovenstaande termijn geldt, mits er voor ons verdere wettelijke verplichtingen bestaat de gegevens langer te bewaren en/of beschikbaar te houden.

RECHTEN
Je hebt altijd het recht jouw toestemming voor het verwerken van je gegevens in te trekken, waarna wij je gegevens niet meer zullen verwerken. Het intrekken van deze toestemming doet geen afbreuk aan de rechtmatigheid van onze gegevensverklaring op basis van jouw toestemming, die plaatsvond vóór deze intrekking. Je hebt ook recht op inzage in jouw persoonsgegevens en het recht om jouw persoonsgegevens te rectificeren. Als je wilt weten welke persoonsgegevens wij van jou verwerken, dan kun je een schriftelijk inzageverzoek indienen. Mochten jouw gegevens onjuist, onvolledig of niet relevant zijn, dan kun je ons schriftelijk verzoeken om jouw gegevens te wijzigen of aan te vullen. Daarnaast heb je een recht op het wissen van jouw persoonsgegevens, een recht op het beperken van de verwerking en een recht om tegen de verwerking bezwaar te maken. Bovendien heb je recht op het overdragen van, of het overdraagbaar maken van jouw gegevens. Ook hiervoor kun je een schriftelijk verzoek doen. Wij zullen je verzoek binnen 4 weken in behandeling nemen. Onder schriftelijk wordt ook verstaan per e-mail. Je kunt je verzoek aan ons emailen via info@intensmens.nl

WIJZIGINGEN
Wij behouden te allen tijde het recht ons privacy-beleid te wijzigen. De wijzigingen treden in werking op het aangekondigde tijdstip van inwerkingtreding.
Kloppen je gegevens niet of heb je andere vragen? Klopt er iets niet of wil je je gegevens inkijken of laten verwijderen, neem dan gerust contact op met ons. We staan 24/7 klaar om je te helpen.

Contactgegevens: info@intensmens.nl M: 06 – 178 117 33