Op vrijdag 15 januari a.s.van 9.30-12.30uur geef ik in Hengelo op een sfeervolle locatie een leuke inspirerende workshop: PRESENTEER JEZELF ALS STERK MERK !

…waardoor je een werkgever overtuigt van jouw geschiktheid voor de baan die jij wilt.

Herken je dit ? Je hebt een netwerk- of sollicitatiegesprek en je komt niet uit de verf met al jouw goede eigenschappen en kwaliteiten. Je vertelt dat je sociaal bent en een teamspeler. Dat is echter te algemeen. Een werkgever zal hier niet direct van onder de indruk zijn als je dit naar voren brengt als jouw onderscheidende kwaliteiten. Je vindt het lastig om duidelijk te maken waarin jij je onderscheidt van een ander. Je hebt er een hekel aan om jezelf te moeten verkopen. Je bent zelf overtuigd van je kwaliteiten en je geschiktheid voor de functie of de klus, maar je laat iets achterwege, maar je weet niet hoe het anders kan. Je mist daardoor de kans op een leuke baan of een interessante klus op je werk.

Hoe zou het voor je zijn als je zou weten dat dat ook anders kan ? Ik kan je helpen om jezelf te zien zoals jij nooit eerder hebt gedaan. Wat typeert jou, wat maakt jou uniek en anders dan anderen ?

In deze workshop gaan we aan de slag om te ontdekken, waarin jij je onderscheidt van anderen, wat zijn jouw ‘sellingpoints’, waardoor je jezelf gemakkelijker en met meer zelfvertrouwen kunt presenteren in een netwerk- of sollicitatiegesprek.

Ook als je geen ander werk zoekt is deze workshop erg zinvol. Zeker als je het gevoel hebt dat je vastloopt in je werk en meer uitdaging wilt en je werkgever wilt overtuigen, dat jij ook geschikt bent voor andere rollen, projecten, taken of functies.

woman-797394_1280Je wordt direct veel aantrekkelijker voor werkgevers als zij zouden weten wat jouw onderscheidende kwaliteiten en eigenschappen zijn. Voor werkgevers is het belangrijk dat ze in een kort tijdsbestek de juiste keuze maken als ze een werknemer zoeken, maar dat geldt net zo goed voor jou ! Jij wilt ook dat ze je om de juiste redenen willen aannemen. Daarom is het zo belangrijk dat jij je bewust bent van jouw unieke sellingpoints !

 

Wat krijg je als je meedoet aan de workshop ?

  • een sfeervolle locatie
  • een open, prettige en relaxte sfeer
  • koffie, thee en wat lekkers
  • schrijfmateriaal en schriftelijke informatie
  • een tastbaar visueel resultaat
  • interactieve werkvormen
  • BONUS: je krijgt een gratis loopbaanconsult aangeboden ter waarde van € 97,=
  • Ik hou de groep bewust klein zodat er voldoende aandacht is voor iedereen en je echt resultaten kunt boeken.

Investering workshop : € 47,= euro p.p. Er is plek voor max. 10 personen. De ervaring leert dat de workshop gauw vol is.

Pak deze kans en meld je aan !

Wil je eerst meer informatie ? Dat kan via: info@intensmens.nl  of via het contactformulier op deze website. Ook kan je me bellen op 06 17811733

Ik verheug me op je deelname !

Als je zelf niet mee kunt doen, wil je dan een ander op deze workshop attenderen voor wie het interessant zou kunnen zijn ?

groet van
Hanneke Wiefferink
Creatief loopbaancoach